Ce-i atât de extraordinar în viitoarea şedinţă extraordinară?

 

Convocarea şedinţei extraordinare a Consiliului local Tecuci în data de 1 octombrie 2019, la mai puţin de 24 de ore după şedinţa ordinară a lunii septembrie, a surprins pe toată lumea.

„Nu mi se pare justificată această şedinţă extraordinară. Joi am avut şedinţă, iar vineri a fost convocată aceasta cu două puncte pe ordinea de zi, despre care nu pot să spun că au apărut peste noapte”, a spus, revoltat, consilierul Vasile Diaconu în şedinţa extraordinară de ieri, 1 octombrie 2019.

„Eu spun că Organigrama şi statutul de funcţii al Aparatului de specialitate nu este un lucru atât de extraordinar”, a replicat primarul Hurdubae.

Nouă nu ne rămâne decât să aflăm ce este atât de extraordinar în legătură cu cele două proiecte.

Cu toate că nu este nimic extraordinar în ele, aşa cum afirmă primarul, până acum a fost organizată o şedinţă extraordinară şi o alta va avea loc vineri, 4 octombrie.

Ceva nu se potriveşte.

 

One thought on “Ce-i atât de extraordinar în viitoarea şedinţă extraordinară?”

  1. E simplu, o protejată a primarului trebuie să primească un post (la muzeu), bine plătit (cică va primi vreo 1500 lei în plus la salariul actual) fără a avea pregătirea necesară. Normal că trebuie o ședință extraordinară.

Comments are closed.