„Punguța cu doi bani” – Teatru pentru copii la Tecuci

 

Caravana Teatru la Cinema, împreună cu Ateneul Fundaţiei Pelin, organizează duminică, 13 octombrie, cu începere de la ora 11, spectacolul interactiv „Punguţa cu doi bani”. Evenimentul are loc la sala de spectacole „Ion Petrovici” din Tecuci. Costul unui bilet este 20 lei.

„În spectacolul nostru ne-am folosit de umorul, veselia și povețele scrise de marele nostru povestitor Ion Creangă. Într-o atmosferă de târg, actorii își împart rolurile pentru a povesti <Punguța cu doi bani>.

 Răutatea babei şi zgârcenia boierului contrabalansează bunatatea moșului și devotamentul animalului său de companie, cocoşul.
Muzica antrenantă şi textul în versuri fac din această poveste un spectacol muzical. Copiii trec alături de personajul principal prin mai multe peripeții.

În final tragem concluzia: <Nu de cele mai multe ori bogația e o calitate. Bunătatea, curajul și învățătura sunt negreșit demne de urmat>.

Actorii vor da viață personajelor: Florăreasa, Vizitiul, Pălămida, Un țăran, Moșul, Baba, Cocoșul, Găina, Boierul, 3 Cucoane. Spectacolul live de teatru interactiv și cu păpuși este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani”, anunţă organizatorii.