Rezultatele bune obţinute de Clubul Sportiv Școlar Tecuci

Duminică, 6 octombrie 2019 în sala de sport „Lucian Vasilache” din incinta Clubului Sportiv Școlar Tecuci, s-a  desfășurat meciul de handbal dintre CSS Tecuci și CSM 2007 Focșani, contând pentru etapa a 5-a a Campionatului Național de Handbal juniori II.

În fața unor tribune pline, la capătul unui meci încrâncenat, cu răsturnări spectaculoase de scor, tecucenii s-au impus la final cu scorul de 25 – 21, scor ce le consolidează locul 2 în grupa din care fac parte, poziție pe care se află după ce etapa trecută au învins în deplasarea de la Buzău cu scor 35 – 27  echipa locală LPS Buzău. Marcatorii sunt: Berescu M. 7, Dinu S. 7, Mănăilă R. 4, Donici A. 3, Dragomir M. 3 şi Gheorghiu M. 1.

Sâmbătă, juniorii III au jucat în deplasare cu CSS Ploiești fiind învinși cu scorul de 37-12 de echipa locală, de menționat că sportivii tecuceni evoluează la o categorie de vârstă superioară vârstei lor.

Următorul  joc pe teren propriu ( juniori II) are loc duminică, 13 octombrie, începând cu ora 11.30 în compania echipei CSO Mizil.

Îi felicităm pe sportivi şi antrenori, urându-le baftă în continuare!