Rezultate bune obţinute de sportivii CSS Tecuci în ultimele meciuri

 

Joi, 10 octombrie 2019, echipa de handbal a Clubului Sportiv Şcolar Tecuci a câştigat meciul din deplasare disputat la Breaza, în sala de sport din localitate, cu scorul de 46 – 39 după un meci pe care l-a controlat de la început până la sfârşit, în care s-au înscris multe goluri pentru un joc de handbal la acest nivel.                  

Duminică, 13 octombrie 2019, în faţa unor tribune pline, la capătul unui meci aflat la discreţia echipei gazdă, tinerii jucători tecuceni s-au impus în faţa CSO Mizil cu scorul 31 – 23,  scor ce le consolidează locul II în grupa din care fac parte. Lotul folosit în cele două partide: Andronache E., Istrate R., Berescu M., Dinu S., Mănăilă R., Donici A., Dragomir M., Răducan T., Resmeriţă V., Danu A., Marin S. şi Arghire G.

În Campionatul Naţional de rugby, categoria 15 ani, CSS Tecuci a disputat pe teren propriu primul meci din actualul sezon şi au învins categoric reputata echipa CSS Bârlad cu scorul de 64 – 0. Evidenţiaţii acestui meci sunt: Vasilache C., Pavel M., Prescura R.,Toderaşc A.,Manole I., Nunu  V. Următorul joc se va desfăşura în deplasare la Iaşi cu CSS Unirea.

Succes în continuare sportivilor tecuceni!