Lucian Costin, ales președintele liberalilor tecuceni

 

Liberalii tecuceni și-au ales președintele. Lucian Costin, cel care a deținut funcția de președinte interimar, a fost ales președintele organizației locale a Partidului Național Liberal, Tecuci.

„Principalul obiectiv al mandatului meu este câștigarea celor trei runde de alegeri: Klaus Iohannis, pentru funcția de președinte, subsemnatul, pentru funcția de primar al Tecuciului și alegerile parlamentare. Sunt obiective clare, asumate. Am convingerea că suntem pe drumul cel bun, am câștigat alegerile europarlamentare în Tecuci, cu aproape 33%, iar Partidul Național Liberal va da şi viitorul Guvern al României. Un guvern responsabil, capabil să readucă România pe drumul normalității, al respectului și prosperității”, a declarat Lucian Costin.

 Lucian Costin, președintele PNL Tecuci, este tecucean și un tânăr antreprenor în vârstă de 34 ani.  Este administratorul Autogării „Gegi”, preşedintele filialei Galaţi a Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) şi vicepreşedinte al Uniunii Internaţionale a Transportatorilor de Pasageri (IPRU), organizaţie ce reprezintă, la nivel internaţional, transportatorii de pasageri din 24 de ţări. Totodată este fondator Transfero. Prin companiile sale asigură peste 180 de locuri de muncă.

În plan local s-a poziționat ca un adversar clar al administrației PSD și al primarului Cătălin Hurdubae, și a fost cel care a acționat primăria în instanță pentru valoarea taxei de salubritate, una dintre cele mai mari din țară, de 15 lei/lună/persoană. În perioada în care a deținut interimatul funcției de președinte, Lucian Costin s-a opus vânzării terenurilor de la fostele unități militare, împrumutului de circa 50 de miliarde de lei dorit de actuala administrație și a militat constant pentru acordarea de teren pentru construcția de locuințe tinerilor cu vârste de până la 35 de ani.

 

Biroul de presă al PNL Tecuci