Diana Cioclu a dat-o-n poezie

 

Aşa cum bine ştim, de la înscăunarea actualei administraţii PSD, la Casa de cultură Tecuci s-au perindat mai mulţi manageri. Din 2016, directorii unităţii culturale au fost: Mircea Călianu, Daniel Dojan, Marian Iftimie, Mihail Vasilache, Lucia Gologan, Diana Cioclu. Ultimele două managere au tot fost rotite în post, funcţie de deciziile instanţelor de tribunal, existând dosare pe rol şi la această dată privind revocarea ilegală din post a Luciei Gologan.

De multă vreme, Casa de cultură a devenit o instituţie care nu produce nimic. Au rămas vreo trei festivaluri pe an, la care se solicită bani mulţi şi evenimentele în sine nu sunt conform aşteptărilor publicului.

În curând va fi organizat festivalul de poezie la Tecuci. Cum nu are nimic de făcut luni de zile, Diana Cioclu, renumită de Hurdubae manager interimar, a nu ştiu câta oară, a gândit să se lanseze niţel în poezie.

Din toţi renumiţii poeţi care vor da curs participării la festival, s-a considerat că doar Diana Cioclu e cea indicată pentru a face parte din juriu, alături de un dramaturg bucureştean şi secretarul comisiei de jurizare Dan Vîţă, referent al Casei de cultură.

Acest festival naţional de poezie a fost cuprins în planul de activităţi, având aprobată de consilierii locali suma de 16.000 lei pentru desfăşurare. De obicei, din această sumă este plătit şi juriul.

Oare Diana Cioclu, care are un salariu lunar de 6.989 lei, nu mai face faţă cheltuielilor cotidiene de a dorit să fie în componenţa juriului, ori s-a apucat de compus poezii în lungul timp de inactivitate şi va prezenta publicului noile creaţii? Nu ştim încă, dar vom afla. Curând.

 

One thought on “Diana Cioclu a dat-o-n poezie”

  1. Debut fulminant al Dianei Cioclu pe scena festivalului de poezie. Excepționale poezii. Sperăm cât de curând la un volum. Multă baftă Diana.

Comments are closed.