Depistaţi fără permis şi sub influenţa alcoolului pe drumurile publice

 

Depistați băuți la volan

Luni, 4 noiembrie 2019, în jurul orei 17.55, polițiștii Postului de Poliție Matca au oprit în trafic pe DJ 25A, pe raza comunei Corod, o autoutilitară la volanul căreia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Pentru aceeași infracțiune este cercetat și un bărbat de 34 de ani, din comuna Nicorești, care a fost depistat, ieri, de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei infracțiuni dintr-un foc

Ieri, 4 noiembrie, în jurul orei 16.45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au oprit în trafic, pe DJ 251A, în localitatea Fundeanu, un moped fără număr de înmatriculare, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Drăgușeni.

În urma verificărilor făcute în bazele de date ale poliției, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică acesta a prezentat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.