Cinci răniţi în urma unui accident produs de un tânăr din Drăgăneşti

 

Joi, 7 noiembrie 2019, în jurul orei 21.30, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Drăgănești, a condus autoturismul pe strada menționată. În dreptul unei stații Peco, acesta a încercat să efectueze o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care efectua manevra de viraj la stânga.

În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului, două femei și o adolescentă, pasagere în autoturismul condus de acesta, precum și șoferul celui de-al doilea autoturism, au fost răniți, fiind transportați la spital.

La testarea alcoolscopică, bărbatul care a provocat accidentul a prezentat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.