Fostul prim ministru a comis-o din nou: A încurcat Tecuciurile

 

După ce l-a confundat pe Ludovic Orban, primul ministru al României, cu Viktor Orban, primul ministru al Ungariei, fostul prim ministru al României a mai comis o gafă.

Astăzi, 8 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Tecuci de un întreg alai. Tecucenii care au aşteptat-o au făcut eforturi supraomeneşti pentru a fi prezenţi, dat fiindcă se aflau în timpul programului de lucru şi, în lipsa unei dispoziţii oficiale, ar fi trebuit să fie prezenţi şi colo şi colo.

Că au fost prezenţi şi colo şi colo se datorează numai administraţiei PSD. Persoanele angajate în ultimii trei ani de administraţia Hurdubae au această aptitudine, de a fi prezenţi şi colo şi colo. Şi mai au o aptitudine, respectiv de a nu face nimic. Nici colo, nici colo.

Din nefericire invitata specială nu s-a prezentat la întâlnirea cu oficialii din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi. În schimb a fost prezentă la întâlnirea cu primarul comunei Tecuci, din judeţul Teleorman.

Faţa primarului din Tecuci, judeţul Teleorman, pe care a făcut-o atunci când a dat ochi în ochi cu fostul prim ministru nu poate fi exprimată în cuvinte. Era şi normal să nu ştie de vizită, din moment ce delegaţia era aşteptată în altă parte.