Dat în urmărire, prins la Tecuci. Va petrece ziua de naştere într-un centru de reeducare

 

Un tânăr din Tecuci a apelat la numărul unic 112 pentru că a fost agresat verbal de către un prieten. Jandarmii au fost surprinşi când l-au verificat pe apelant.

Astăzi, 19 noiembrie 2019, în jurul orei 14.30, o persoană din Tecuci a apelat numărul unic 112 reclamând faptul că a fost agresat verbal de către un prieten. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor. Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112.

În urma verificărilor a reieşit că apelantul, în vârstă de 17 ani, este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an.

Tânărul de 16 ani care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar apelantul îşi va petrece ziua de naştere cu alţi invitaţi, de această dată cu cei din centrul de reeducare.