Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

 

În data de 21 noiembrie 2019, începând cu ora 12, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în municipiul Tecuci, județul Galați, la Sala Ion Petrovici.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene Române, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația de desfășurare a activității.

Persoană de contact: sublocotenent Laura Bașturea. Telefon: 0727.868.235.

                                 * * *

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratul școlar municipial.

 

Biroul Informare și Relații Publice

Statul Major al Forțelor Aeriene