Posturi vacante scoase la concurs de Primărie

 

Primăria Tecuci scoate la concurs două posturi de consilier superior, unul la Birou Urmărire Încasare – Persoane fizice şi altul la Serviciul Buget Contabilitate.

Dosarele de concurs se depun la Primărie în termen de 20 de zile, începând de astăzi, iar data de susţinere a probei scrise este programată pe 23 decembrie 2019, ora 10.

Condiţii de participare pentru ambele funcţii de consilier I grad profesional superior: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiintelor economice şi vechime în specialitatea studiilor de 7 ani.

Persoană de contact: Arhip Rodica, cons.superior la Comp. Resurse Umane, telefon 0372.364.111 int. 36/41, rodica.arhip@primariatecuci.ro.

 

3 thoughts on “Posturi vacante scoase la concurs de Primărie

  1. Observați cum se scot la concurs aceste posturi: are nevoie vreo rudă, iubită, amantă, membru al clanului de un servici, hop apar și consursurile la Spital, C.U.P., Biliotecă, Muzeu, Primărie etc. Eu sper ca noul guvern să promoveze o lege prin care toate posturile publice, și cele ocupate acum și cele vacante să fie scoase la concurs, toate odată și angajările să se facă pe baza meritocrației și nu a apartenenței la partid. De asemenea, aceste concursuri să aibă loc odată la 5 ani, așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor occidentale. Jos clanurile care au pus stăpânire pe instituțiile publice tecucene.

    1. Asa este aveti dreptate la Spitalul Municipal e si mai mare hotie concursul care abia s-a desfasurat a fost doar o mascarada nu si pentru cei care deja aveau postul in mana.

Comments are closed.