În loc să asfalteze o stradă, Primăria cumpără laptopuri

 

Vineri, 29 noiembrie 2019, în şedinţa Consiliului local Tecuci a fost aprobată rectificarea bugetară pentru cel de-al doilea semestru al anului 2019, precum şi unele cheltuieli prognozate în anul 2020.

În această rectificare, la capitolul „Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014 – 2020”, în subcapitolul Anticorupţie, apar achiziţiile: laptop – 3 buc şi distrugător de documente.

Astfel, pentru trei laptopuri Primăria Tecuci plăteşte 214,28 mii lei, respectiv 214.280 lei, peste 2 miliarde lei vechi. Preţul unui laptop este de 71.426,66 lei, respectiv 714,26 milioane lei vechi.

Ce ştie să facă un laptop de 714 milioane nu vă putem spune, poate ne luminează Primăria.

Cam asta a fost atracţia de fonduri europene în acest mandat la Tecuci. În loc să asfalteze o stradă s-au apucat să cumpere laptopuri. La 714 milioane lei bucata.

 

 

One thought on “În loc să asfalteze o stradă, Primăria cumpără laptopuri”

  1. Este clar pentru toată lumea că asta este o hoție pe față. Nu există în țara asta laptopuri de 714 milioane de lei vechi. Eu consider că reprezentanții P.N.L. din C. L. Tecuci au o mare responsabilitate și trebuie să se opună unor astfel de hoții. Cred că trebuiesc sesizate toate instituțiile cu atribuții în domeniu ( D.N.A-ul, Prefectura, Curtea de Conturi, Corpul de Control al Guvernului) etc. pentru a împiedica jefuirea banilor publici de către clica pesedistă.

Comments are closed.