Depistaţi la volan sub influenţa alcoolului şi fără permis

 

Polițiștii gălățeni au depistat, în acest weekend, cinci conducători auto care s-au urcat la volanul autoturismului, după ce consumaseră alcool.

Astfel, în data de 6 decembrie, în jurul orei 19.55, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Tecuci, a condus autoturismul pe strada Ion Petrovici din aceeași localitate.

Fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, a prezentat valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat la volanul autoturismului, pe o stradă din comuna Vânători.

În cazul acestuia aparatul etilotest indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, 6 decembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Izvoarelor, din comuna Slobozia Conachi, un bărbat a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat cu el într-un șanț.

La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul de 29 de ani aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul consumat.

Tot fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a fost depistat și un bărbat de 40 de ani, din comuna Liești.

În cazul acestuia, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în data de 8 decembrie a.c., polițiștii au depistat un conducător auto băut, la volanul autoturismului. Acesta a circulat pe raza comunei Munteni.

La testarea alcoolscopică, a prezentat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

error: Content is protected !!