Fără permis şi sub influenţa alcoolului a provocat un accident mortal. Victima este propriul tată

 

Vineri, 27 decembrie, în jurul orei 18, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier mortal pe DC 60, în interiorul localității Movileni.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit un bărbat de 75 de ani, din localitate, decedat. S-a stabilit că victima a fost acroşată de un autovehicul, șoferul părăsind locul accidentului.

După câteva ore, polițiștii l-au identificat pe cel care ar fi provocat accidentul, un bărbat de 45 de ani, fiul victimei, care ar fi condus o autoutilitară și nu ar fi observat victima aflată pe marginea drumului.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică acesta a prezentat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

 

error: Content is protected !!