Trei străduțe, aflate în buricul târgului, așteaptă de zeci de ani îmbunătățiri – Foto

 

Atunci când plătesc taxe și impozite, ca zone centrale, localnicii străzilor Bârladului, Păcii și Fundătura Bârladului mai amintesc administrației locale că nu au niciun fel de infrastructură și trăiesc mai rău ca într-un cătun. Dar, de fiecare dată ei zic, ei aud, nefiind băgați în seamă.

După apelurile făcute de un cetățean al municipiului Tecuci, care locuiește pe una din străzile menționate, am poposit la fața locului să vedem cum arată o zonă centrală la sfârșit de an 2019.

 Menționăm că cele trei străduțe sunt  situate în spatele magazinului Unirea, intrarea făcându-se atât pe lângă magazinul de bijuterii aflat pe str. Ștefan Cel Mare, cât și dinspre magazinul Dunărea.

La fața locului ești întâmpinat de nenumărate gropi, gunoaie peste tot, câini comunitari, denivelări de teren, focare de infecție la tot pasul.

O locatară a ținut să precizeze că este cea mai murdară zonă și conducerea locală nu este interesată de soarta lor iar atunci când sunt precipitații sunt în imposibilitatea de a ieși pe drum din cauza bălților. În plus, femeia a remarcat și faptul că cei de la Compania de Utilități Publice vrea contracte și bani, dar nu vine să ridice gunoiul.

Locuitorii străzilor menţionate mulţumesc pe această cale conducerii Primăriei pentru condiţiile create!

 

Străzi Tecuci – decembrie 2019

46 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

One thought on “Trei străduțe, aflate în buricul târgului, așteaptă de zeci de ani îmbunătățiri – Foto”

  1. In apropiere este și strada Trecătoarea Bran care arată la fel, ca o ulița din cel mai indepărtat cătun din Romania.

Comments are closed.

error: Content is protected !!