Incompetenţă: Primarul consideră că aglomeraţia de la ghişee se datorează fostului edil

 

Pentru a scuti tecucenii de stat la cozi și a nu pierde timpul, Primăria Tecuci a implementat în ianuarie 2016 sistemul electronic de plăți online care poate fi accesat prin portalul www.ghiseul.ro. Prin acest sistem pot fi plătite impozitele și taxele locale precum și amenzile contravenționale cu deducerile aferente.

Această facilitate, implementată de fosta administraţie, nu mai este disponibilă tecucenilor. Contribuabilii, tineri şi vârstnici, sunt nevoiţi să stea ore în şir la rând pentru a plăti taxele şi impozitele, lucru impardonabil într-o eră a transferului informatic facil şi de la distanţă.

După ce această situaţie a fost semnalată de mai mulţi tecuceni, Hurdubae a intervenit cu scuza că fostul edil a stabilit numărul de ghişee. După patru ani de administraţie Hurdubae tot fostul primar este vinovat. Cu mai mult de 70 noi angajaţi în actuala administraţie se găseau trei, patru funcţionari pentru încă un ghişeu. Trebuia doar să îţi treacă prin cap.

Privitor la ghiseul.ro, care permite tecucenilor să facă plăţi la distanţă, concluzia este că avem nevoie de o administraţie eficientă care să facă aplicaţia să funcţioneze. Cu administraţia Hurdubae, care de aproape patru ani aruncă vina tot în curtea fostei administraţii, ne-am convins.

 

One thought on “Incompetenţă: Primarul consideră că aglomeraţia de la ghişee se datorează fostului edil

  1. Le-am platit anul trecut prin ghiseul.ro impozitul din ianuarie 08.01.2019 si nu au procesat plata nici macar in noiembrie 2019, le-am trimis emailuri (3-4) pe tot parcursul anului 2019 la ‘[email protected]’ si n-am primit raspuns nici macar in ziua de azi, ba mai mult apareau PENALITATI din cauza ca nu am platit acest impozit !!! Bun ca stiu sa puna popriri pe conturi, la urmatoarea voi cere inclusiv daune !

Comments are closed.