Un tecucean s-a luat la trântă cu Primăria după ce a fost somat să plătească o sumă considerabilă

 

Să fii un bun contribuabil nu mai este de ajuns, trebuie să mai dai ceva în plus. Acesta pare a fi principiul Primăriei Tecuci după care s-a ghidat atunci când l-a somat pe un contribuabil să plătească 39.000 lei.

„Toate procesele pierdute cu locuitorii oraşului Tecuci să fie plătite din buzunarul acestui hoţ care a încercat să mă oblige să plătesc ilegal suma de 39.000 mii lei impozit. După un an am câştigat procesul iar cheltuielile de judecată plătite din fondul Primăriei”, a scris un tecucean pe pagina lui Hurdubae.

În data de 11 iunie 2018, A.V.O. a chemat în judecată, la Tribunalul din Galaţi, UAT Municipiul Tecuci reprezentat prin primar, solicitând anularea a două acte administrative, respectiv Decizia nr. 17688/06.02.2018 şi Dispoziţia nr. 341/28.02.2018.

Procesul a început în 23 ianuarie 2019, cu prima şedinţă şi s-a încheiat în 2 aprilie 2019. Tribunalul a admis contestaţia şi a anulat dispoziţia şi decizia de impunere, obligând Primăria Tecuci la plata sumei de 1.600 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, către contestatar. Municipalitatea a făcut recurs la Curtea de Apel Galaţi, iar în 19 septembrie 2019 recursul a fost respins obligând Primăria la plata a încă 1.000 lei cheltuieli de judecată.

Prin urmare cu un singur contribuabil Primăria a cheltuit suma de 2.600 lei. Câte cheltuieli de judecată a plătit actuala administraţie, din banii contribuabililor, încercând să obţină sume  la care nu are dreptul, poate vom afla de la următoarea administraţie.

Aceasta este administraţia pe care ne-o dorim? Să fim alergaţi prin tribunale pentru nişte bani pe care nu îi datorăm, pentru ca apoi să plătim tot din banii noştri pentru chinul îndurat?

 

 

2 thoughts on “Un tecucean s-a luat la trântă cu Primăria după ce a fost somat să plătească o sumă considerabilă

  1. La Primaria Tecuci fiind numai incompetenti si răi nu fac altceva decât să trimită aiurea hârtii la oameni punându-i pe drumuri și fiind nevoiți să cheltuiască bani din propriul buzunar. Dar vă gândiți câți oameni nu au avut bani să conteste la Tribunal hârtiile Primăriei și au rămas cu sumele din burta incompetenților funcționari?

  2. Intr-adevar, cum zice si Radu, cati oameni nu au avut bani sa conteste?..sau cati au platit bani pe care nu ii datorau..

Comments are closed.

error: Content is protected !!