Patru ani pierduţi cu o administraţie ineficientă

 

Astăzi, 11 februarie 2020, Zona industrială din Tecuci a fost împânzită de fluturaşi. Locuitorii erau anunţaţi că primarul va fi prezent în cartier.

„Dă-ne o mână de ajutor să putem identifica problemele din zona ta! Împreună, putem găsi soluţii!”, este mesajul fluturaşilor apăruţi în Zona industrială.

După aproape patru ani, administraţia PSD încă mai caută soluţii, cu toate că o parte dintre problemele cu care se confruntă contribuabilii tecuceni ar fi trebuit să fi fost rezolvate până la această oră.

Patru ani pierduţi cu o administraţie ineficientă! O administraţie care cere ajutorul nostru, când tocmai pentru aceasta au fost aleşi – să găsească soluţii. Unul n-ar veni să împartă salariul cu noi, dacă tot am muncit alături de ei, la aflarea soluţiilor. În schimb vor ca noi să facem munca pentru care sunt plătiţi.

 

2 thoughts on “Patru ani pierduţi cu o administraţie ineficientă

  1. Domnule dragă, eu nu înțeleg, ești de aproape patru ani la conducerea Tecuciului și încă nu știi problemele cu care se confruntă locuitorii orașului ? Dar ce ai făcut în toată această perioadă? Ai terminat de angajat neamurile, cunoștiințele și lipitorii de afișe pesediști? Ai terminat de de rezolvat ,,combinațiile” pe banii publici și acum ți-ai găsit timp de rezolvat problemele locuitorilor orașului? E târziu, e prea târziu, tecucenii și-au dat seama cu cine au de a face. Valiza, băiatule!

  2. Se pare că slugile hurdubaene au găsit vinovații pentru problemele nerezolvate ale tecucenilor: ,,jigodiile crescute în Cotroceni”, scrie pe facebook un individ care mai este și manager de instituție culturală.

Comments are closed.

error: Content is protected !!