Lângă Primărie se va construi un imobil pentru unităţi servicii

 

În data de 13 februarie 2020, site-ul Primăriei Tecuci ne înştiinţa despre intenţia unui investitor local de a construi un imobil în vecinătatea instituţiei administrative, pe strada 1 Decembrie 1918, la nr. 68.

 Conform anunţului, în spaţiul rămas liber după demolarea construcţiei vechi şi a anexelor aferente va fi construit un imobil pentru unităţi servicii.

În acest moment nu cunoaştem despre ce servicii este vorba, dar sperăm ca investitorul să reuşească să strângă toate avizele necesare. Mai ales pe cel al Culturii, ţinând cont de faptul că proprietatea este mărginită pe flancul sudic de o clădire monument istoric.

 

 

3 thoughts on “Lângă Primărie se va construi un imobil pentru unităţi servicii

  1. Normal, nu trebuia sa se vândă! Ce sa întâmplat cu Moldova? Ce sa întâmplat cu hotelul de lângă TOP? Paragine…proprietarul e de lângă PSD ce-ar putea face decât tot birouri sau altceva ! BINE ȘI CINE A VÂNDUT E FOST DEPUTAT , deci sa înțelegem aspectul! De unde iei autorizații de demolare pentru ce-a fost și pentru ce a fi? Cu șpagă ca altceva nu ai cu ce…Degeaba latră toți dacă nimeni nu musca și cu asta am încheiat subiectul! O zi buna dormiți mâncați ca mereu vom fi vânduți ?

  2. Clădirea trebuia demolată deoarece era un pericol. Partea din spate a clădirii deja începuse să se prăbușească. La cinematograf se mai poate face ceva? Nu. În cel mai scurt timp va trebui și el demolat. Clădirea de lângă primărie, unde se intenționa amenajarea biroului primarului a fost lăsată de izbeliște și stă și ea să se prăbușească. Probabil într-un an, doi va fi și ea demolată, dacă autoritățile vor rămâne în continuare impasibile. Situația a început să se agraveze și la bibliotecă. De altfel, mai toate clădirile vechi din oraș se află într-o stare jalnică. Având în vedere indiferența autorităților este posibil ca în cel mult 10 ani în Tecuci să mai rămână în picioare o singură clădire mai deosebită: Muzeul.

Comments are closed.