Două persoane cercetate după un conflict în faţa unei case de schimb valutar

 

Miercuri, 19 februarie 2020, la ora 17.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, privitor la faptul că la o casă de schimb valutar din municipiul Tecuci, situată pe strada Gheorghe Petrașcu, un bărbat amenință persoanele din zonă cu un pistol.

Polițiștii au mers imediat la fața locului și au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Umbrărești, care deținea în autoturismul personal un pistol neletal cu muniție pentru zgomot, în care au fost găsite 3 cartușe, calibrul 8 mm. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a folosit pistolul, ci a dorit doar să intimideze mai multe persoane care o amenințau pe soția sa.

Arma, deținută ilegal de bărbatul în cauză, a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, aceștia întocmind dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

În același dosar penal, o femeie de 70 de ani din municipiul Tecuci, bănuită că ar fi agresat-o fizic pe soția tânărului, este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

error: Content is protected !!