Spectacol cu dedicaţie. Casa de cultură se spală pe mâini

 

Vineri, 6 martie, Mirabela Dauer şi Ian Raiburg vor susţine un recital artistic pe scena sălii Ion Petrovici. Privitor la acest spectacol, Casa de cultură Tecuci a făcut un anunţ.

„Rezervările pentru spectacolul <De Ziua Femeii>, din data de 6 martie 2020, ora 17, sala <Ion Petrovici> Tecuci, au fost epuizate”, a scris pe pagina instituţiei conducerea Casei de cultură Tecuci.

Spectacolul costă 19.040 lei, peste 190 milioane lei vechi, sumă plătită din banii contribuabililor tecuceni. Din păcate la acest spectacol vor putea participa doar 380 de persoane, cât este capacitatea maximă a sălii.

Nu ne-ar mira să fi primit invitaţii chiar şi persoane care nu plătesc taxe şi impozite la Tecuci, iar tecucenii să nu poată intra la spectacol tocmai din această cauză.

 

One thought on “Spectacol cu dedicaţie. Casa de cultură se spală pe mâini”

  1. E foarte simplu. Sa se publice lista invitaților de către casa de cultura. Sunt sigur ca alde tarziman et comp se afla printre personalitățile consumatoare de cultura. Ca de.. cultura la cultura trage și prostii la prosti. Nu? Sa vedem cine sunt probabil și marii oameni de cultura alde contautorii(ma apuca rasul și îmi place termenul) Calianu, care nu au compus nimic la viata lor decât vitamina E și b!. Plus alte cucuvele și matracuci de la primarie et comp. Ha ha
    Ha

Comments are closed.

error: Content is protected !!