După votul alături de PSD, consilierul local Olimpia Lovin a fost exclusă din PMP

 

Îndatorarea municipiului Tecuci pe următorii 20 de ani pentru fanteziile urbanistice ale primarului Hurdubae a fost posibilă şi cu ajutorul consilierului local Olimpia Lovin. Aceasta reprezintă pe de o parte interesele tecucenilor şi pe de altă parte Partidul Mişcarea Populară în Consiliul local Tecuci.

Alăturarea consilierului local Lovin de facţiunea PSD care a îngenuncheat municipiul nostru, nu a rămas fără urmări. Deputatul Cătălin Cristache, preşedinte PMP Galaţi, a anunţat în această seară excluderea Olimpiei Lovin din partid.

„Am aflat cu surprindere că printre cei 11 consilieri locali din municipiul Tecuci care au votat în favoarea contractării unui împrumut de 30 de milioane de lei se află și colega noastră Olimpia Lovin.

Pot să spun deja fosta noastră colegă, pentru că Biroul Politic al PMP Galați a decis în unanimitate retragerea sprijinului politic și excluderea din partid a doamnei Lovin.

 Este o gafă politică impardonabilă! Nu poți să fii de acord cu un astfel de proiect care îndatorează tecucenii doar pentru ca primarul Cătălin Hurdubae să-și facă poftele lui electorale. Nu mai vorbim de faptul că proiectul nu a fost în dezbatere publică și nici nu a avut avizul comisiei de specialitate din Consiliul local Tecuci.

Vreau să fie clar pentru toată lumea: nu vom permite nimănui să-și bată joc de prestigiul nostru de partid care se luptă cu hoția din PSD.

Dacă doamna Lovin se simte în largul ei în mijlocul consilierilor PSD din Tecuci, alături de care a votat acest proiect stupid, atunci n-are decât să meargă la PSD. Nu avem nevoie de oameni care să ne aducă prejudicii de imagine”, a declarat Cătălin Cristache, deputat şi preşedinte PMP Galaţi.

 

error: Content is protected !!