Mandate puse în executare de polițiști. Trei persoane au fost încarcerate

 

Marţi, 3 martie 2020, polițiștii Serviciului Investigații Criminale – Biroul Urmăriri și cei ai Postului de Poliție Priponești au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Priponești, pe numele căruia Tribunalul Galați emisese, în data de 10 decembrie 2019, o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pe o durată de 5 ani.

Tânărul, condamnat pentru comiterea unei tentative de omor, a fost condus de polițiști și internat în Centrul de Detenție Brăila – Tichilești, în vederea executării pedepsei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Investigații Criminale au depistat alte două persoane, pe numele cărora existau mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din municipiul Tecuci, condamnat la 11 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de amenințare și o femeie de 25 de ani, din aceeași localitate, condamnată la 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cei doi au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

 

error: Content is protected !!