O decizie a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă despre care Primăria nu are habar

 

Primăria Tecuci a transmis postului local de radio un comunicat în care precizează că decizia ca Spitalul municipal „Anton Cincu” să fie spital-suport pentru persoanele infectate cu COVID-19 nu îi aparţine şi că a cerut lămuriri de la Prefectura Galaţi.

Reamintim cititorilor că la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi s-a luat decizia ca la Spitalul din Tecuci să se facă intervenţiile chirurgicale ale pacienţilor infectaţi cu coronavirus din judeţul Galaţi.

„La Tecuci vor ajunge doar urgenţe medico-chirurgicale ale pacienţilor diagnosticaţi cu COVID. E posibil să n-avem niciunul. E posibil ca niciunul dintre cei diagnosticaţi cu COVID să nu aibă nevoie de intervenţie chirurgicală”, a declarat aseară prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Conform Ordinului nr. 120 din 11 martie 2020, emis de Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi, din Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi face parte şi primarul municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae.

Ne este greu să credem că primarul Tecuciului nu ştie ce decizii au fost luate în comisia din care face parte. Ne este greu să credem, dar nu imposibil.

În tabelele următoare regăsiţi componenţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi:

 

 

One thought on “O decizie a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă despre care Primăria nu are habar”

  1. Dar v-ați întrebat dacă știe vreo ceva? Uite, fiică-mea trăgea cu ochiul la ce scriam și mi-a șoptit că da, știe să facă rău, să dea afară oamenii de la muncă. Eu, completez că doar pe cei care în închipuirea lui bolnavă îi consideră dușmani, iar așa-zișii prieteni și clientela politică dimpotrivă, e recompensată cu funcții și salarii babane.

Comments are closed.

error: Content is protected !!