Alături de cadrele medicale din Spitalul tecucean

 

Dacă ieri anunțam donațiile și achizițiile făcute la Spitalul Municipal Tecuci, astăzi avem alte vești îmbucurătoare legate de unitatea medicală

Spitalul „Anton Cincuˮ primește 1.500.000 lei, adică 15 miliarde lei vechi, bani pentru bunuri și servicii: reactivi, materiale sanitare și dezinfectanți pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2. Banii sunt din fondul de urgență al Județului Galați, iar proiectul a fost aprobat de consilierii județeni în ședința de astăzi, 1 aprilie.

„Cadrele medicale care vor intra în contact cu cazurile de coronavirus nu se vor mai putea întoarce acasă la familiile lor, pentru o perioadă. De aceea, am decis să pun la dispoziția medicilor și asistenților de la Spitalul Anton Cincu din Tecuci, gratuit, Pensiunea Kristall de la Autogara Gegi. Sunt unsprezece camere confortabile, fiecare cu baie proprie, le pot folosi pe timpul stării de urgență și chiar după dacă situația impune, pentru a-și ține departe familiile de pericolˮ, a înștiințat ieri un patron.

În ședința de ieri, consilierii locali tecuceni au votat acordarea sumei de 50.000 lei Spitalului pentru achiziționarea necesarului.

Mai aflăm că toţi preoţii de la Arhiepiscopia „Dunărea de Josˮ şi-au donat salariile pentru dotarea  spitalelor din Galaţi, Tecuci şi Brăila.

Zi de zi, tot mai mulți semeni se alătură nevoilor unității spitalicești, implicându-se. Orice ajutor este binevenit în această perioadă!

 

One thought on “Alături de cadrele medicale din Spitalul tecucean”

  1. Acum poate să vină primul bolnav de coronavirus, și bineînțeles cei 500 de euro suplimentari la salar, promiși astăzi de președinte, personalului medical din spitalele care tratează bolnavii cu coronavirus.

Comments are closed.

error: Content is protected !!