Arta de a linge acolo unde au scuipat

 

Ajunsă pe cai mari în Primăria Tecuci, primul gând al administraţiei PSD a fost să scuipe toate realizările PNL din administraţia precedentă.

Apoi au început să lingă acolo unde au scuipat, la început timid, pe urmă din ce în ce mai febril, până când au ridicat acest lins la nivel de artă.

La început luau mult hulitele realizări ale fostei administraţii, le priveau lung şi îşi spuneau: „Asta-i scuipată… asta nu-i scuipată”. Acum, după atâta lins, a început să le placă.

Altcineva ar numi acest lucru instabilitate psihică şi probabil că nu ar fi departe de adevăr. Dar acel altcineva ar trebui să fie medic pentru a face această observaţie.

Lista lucrurilor scuipate şi apoi linse de administraţia PSD este lungă. Începe cu dezactivarea turnicheţilor de la intrarea în Primăriei şi reactivarea lor după o vreme.

Astăzi, 7 aprilie 2020, cu mare artă, Primăria anunţă concurs de management la Bibliotecă. Aceasta după ce chiar ieri ne înştiinţa că a decis să suspende un concurs datorită stării de urgenţă.

Cât priveşte noul manager al bibliotecii, acesta este alt subiect.

 

2 thoughts on “Arta de a linge acolo unde au scuipat

 1. Un nou concurs cu dedicație. Printre condiții se găsesc: studii de masterat management, certificat de absolvire in managementul institutiilor publice de cultura; are minim 3 (trei) ani vechime in domeniul activitatii manageriale. Cine îndeplinește aceste condiții? Culturnica orașului, purtătoarea de cuvânt? Nu! Doamna preoteasă.

 2. Am să ofer cititorilor ziarului dumneavostră câteva informații, referitoare la condițiile de participare, fără niciun fel de comentarii. Îi las pe ei să decidă dacă ăsta este cu adevărat un concurs.
  1.Extras din anunțul referitor la CONCURSul DE PROIECTE DE MANAGEMENT PENTRU BIBLIOTECA MUNICIPALA ,,STEFAN PETICA” TECUCI, publicat de primăria Tecuci la 2 oct. 2017:
  c) întruneşte condiţiile de studii universitare de licen ţă absolvite cu diplomă de licenţă sau
  echivalentă în domeniul de activitate al instituţiei: stiinte umaniste si arte (filologie, filosofie,
  istorie, teologie, studii culturale), stiinte sociale (stiinte juridice, stiinte administrative, stiinte ale
  comunicarii-jurnalism,sociologie);
  d)are rninim 3 (trei) ani vechime in specialitatea studiilor;
  e) nu i-a incetat contractul individual de munca, raportul de serviciu sau contractul de
  managernent pentru motive imputabile in ultimii 4 ani;
  2.Extras din anunțul referitor la CONCURSUL DE PROIECTE DE MANAGEMENT PENTRU BIBLIOTECA MUNICIPALA ,,STEFAN PETICA” TECUCI, publicat de primăria Tecuci la 6.04.2020:
  Conditii specifice – intrunește condițile de studii universitare de licenta abselvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul:
  1.stiinte umaniste si arte (filologie, filosofie, istorie, teologie, studii culturale),
  2.stiinte sociale (stiinte juridice, stiinte administrative, StitnteL ale comunicarii – jurnalism, _ sociologie) ; – studii de masterat management
  – certificat de absolvire in managementul institutiilor publice de cultura;
  – are minim 3 (trei) ani vechime in domeniul activitatii manageriale;
  – nu a suferit condamnari penale și civile pentru fapte ce l-ar face incompatibil cu functia pentru care candideaza;

Comments are closed.

error: Content is protected !!