Alte decese înregistrate în judeţul Galaţi

 

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că astăzi, 13 aprilie, au fost înregistrate alte decese ca urmare a infectării cu coronavirus în judeţul Galaţi.

O femeie în vârstă de 82 ani a fost internată prin transfer la Spitalul CFR de la SJU Galati, cu bronhopneumonie, care a necesitat intubarea persoanei confirmată în laboratorul Spitalul Județean de Urgență Galați în data de 3 aprilie. Pacienta a decedat astăzi. Comorbidități: demență.

Un bărbat în vârstă de 78 ani din județul Galați a fost internat prin transfer la Spitalul CFR de la Spitalul Județean de Urgență Galați, pentru diabet zaharat decompensat. Pacientul a fost confirmat în laboratorul Spitalul Județean de Urgență Galați în data de 3 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat și complicații ale acestuia – arteriopatie periferică cu amputație de membru. Bărbatul a decedat astăzi, 13 aprilie.

Ambele persoane se aflau internate într-o instituție de îngrijire persoane vârstnice, în care s-au confirmat și alte cazuri COVID.

În judeţul Galaţi sunt 195 persoane confirmate cu coronavirus. Numărul persoanelor decedate din cauza infectărilor a ajuns la 11. Alte 28 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

 

error: Content is protected !!