Coronavirus: Evoluţia răspândirii în judetul Galaţi

 

Direcția de Sănătate Publică Galați informează că astăzi, 22 aprilie 2020, în județul Galați sunt 312 persoane confirmate cu virusul COVID-19. De asemenea, 65 persoane au fost vindecate și externate.

În judeţul Galaţi, în carantină instituționalizată sunt 504 de persoane, iar alte 399 sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu. În judeţ au fost efectuate 1.902 teste.

Tot astăzi, Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă două decese la Galaţi, doi bărbaţi în vârstă de 81 şi 73 ani.

Unui bărbat în vârstă de 81 ani, rezident în Căminul de bătrâni, i-au fost recoltate probe în 4 aprilie şi a fost confirmat pozitiv a doua zi. În data de 6 aprilie a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Galați, cu tuse productivă, agitat, necooperant. Pacientul a decedat ieri, 21 aprilie. Comorbidități: HTA, demenţă, Altzheimer.

Un bărbat în vârstă de 73 ani din județul Galați a fost internat în 8 aprilie la Spitalul CFR Galați. Pacientul a fost intubat din data de 20 aprilie. În 5 aprilie, bărbatului i-au fost recoltate probe şi a fost confirmat la 7 aprilie. Pacientul a decedat ieri, 21 aprilie. Comorbidități: bronhopenumonie, boala Parkinson, demență.

 

error: Content is protected !!