Alte persoane au pierdut lupta cu virusul în judeţul Galaţi

 

Prefectura înştiinţează că astăzi, 24 aprilie 2020, în judeţul Galaţi se aflau în carantină instituționalizată 512 de persoane, iar alte 446 erau autoizolate la domiciliu.

Până acum, au fost efectuate 2.146 teste în urma cărora au fost confirmate 338 persoane cu COVID-19, noul coronavirus. Alte 72 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă două decese înregistrate astăzi la Galaţi, doi bărbaţi în vârstă de 66, respectiv 88 de ani.

Un bărbat în vârstă de 66 ani din județul Galați a fost internat în 10 aprilie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Galați, iar în 13 aprilie este transferat pe secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Galați. Acestuia i-au fost recoltate probe în data de 5 aprilie şi a fost confirmat în 7 aprilie. Pacientul a decedat ieri, 23 aprilie. Comorbidități: Parkinson, Hepatită virală tip B, demență.

Bărbatul făcea parte din focarul  COVID-19 care evoluează în căminul de bătrâni Galați. După confirmarea din 7 aprilie a fost izolat în cămin, până când a fost un loc liber în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Galați.

Un bărbat în vârstă de 88 ani din județul Galați a fost internat în 10 aprilie la Spitalul de Boli Infecțioase Galați, iar în 18 aprilie a fost transferat la ATI, în Spitalul Județean de Urgență Galați, pentru intubare. Bărbatului i-au fost recoltate probe în 5 aprilie şi a fost confirmat în 7 aprilie. Pacientul a decedat în data de 23 aprilie. Comorbidități: boală renală cronică, boală cardiovasculară, demență, tumoră malignă.

Până astăzi, 24 aprilie, 33 persoane au decedat în judeţul Galaţi după ce au pierdut lupta cu virusul.

 

error: Content is protected !!