Primarul nu vrea politică pe timp de pandemie dar iese la rampă cu subtilități electorale

 

În vreme ce românii îşi apărau integritatea teritorială, primarul a ieşit cu atacuri la reprezentantul Guvernului

Ieri, 29 aprilie 2020, când întreaga ţară era atentă la subiectul generat de jocurile de culise dintre PSD şi UDMR, primarul municipiului Tecuci a ieşit pe micile ecrane cu atacuri la adresa prefectului judeţului Galaţi.

S-a încercat crearea unei perdele de fum pentru a acoperi criticile la adresa PSD care au venit din toate părţile după ce un proiect care ameninţa integritatea teritorială a României a trecut de Camera Deputaţilor. Nu ştim din banii cui a fost plătită această apariţie televizată, nu ştim dacă a fost plătită, dacă a fost din banii tecucenilor sau din banii de campanie ai PSD, bani primiţi de la Guvern şi care, în cele din urmă, sunt tot bani publici.

Prin urmare, Hurdubae a apărut la o televiziune pentru a spune că nu are bani şi că plăţile angajaţilor Primăriei sunt sub semnul întrebării din luna iulie.

Cu această ocazie a ţinut să precizeze că prefectul (PNL) nu i-a dat bani, în schimb preşedintele CJ (PSD) i-a dat. De altfel, toată emisiunea a fost croită în jurul acestui subiect, cu atacuri la Instituţia Prefectului şi cu ridicarea în slăvi a şefului Consiliului Judeţean.

Pentru primar nu a mai contat faptul că se află la cârma municipiului de patru ani şi că până în octombrie, timp de trei ani şi ceva, partidul care l-a ales a fost la guvernare şi a avut majoritate în Parlament. Hurdubae a pus pe tapet problemele de la Spitalul tecucean, probleme care nu au apărut peste noapte, ele existau de ani buni.

La un moment dat a fost luată în discuţie şi psihoza apărută la nivelul municipiului privind transformarea Spitalului în spital suport, fără să se menţioneze nici o clipă că această psihoză a fost generată chiar de către primarul Hurdubae şi senatorul Butunoi.

În linii mari, prezenţa lui Hurdubae la televizor a scos la iveală o disperare în rândul PSD, încercarea de a transfera nerealizările administraţiei locale tecucene în responsabilitatea partidului de guvernământ.

Este jalnic să vii după patru ani de mandat să afirmi că este vina altora atâta vreme cât timp de trei ani şi ceva ai avut propriul Parlament şi propriul Guvern.

 

error: Content is protected !!