Tecuciul după ploaie

 

În prima zi a lunii aprilie din acest an, când lumea serioasă se ţinea de păcăleli, fiindcă aşa este tradiţia, primarul ne asigura că se face treabă.

„Astăzi am continuat acțiunile de dezinfectare pe străzile din cartierele Tineretului și Gării”, scria în data de 1 aprilie Hurdubae.

Fără să sesizeze penibilul situaţiei, actualul primar al municipiului Tecuci îşi făcea o notă de glorie din munca pe care angajaţii municipalităţii sunt plătiţi să o facă. Dat fiindcă exista riscul să nu fie crezut de tecuceni, pentru a fi mai convingător, primarul a postat şi fotografii.

Fotografiile dezvăluiau, celor care nu ştiau, starea deplorabilă a străzilor din cartierul Tineretului, străzi care trebuiau să fie asfaltate după patru ani de mandat aşa cum a promis în campania din 2016. Mai penibilă decât o administraţie care îşi face o virtute din faptul că stropeşte pietrele pe străzi, nu veţi mai afla. Chiar dacă e vorba de dezinfectant.  

În acea zi, de 1 aprilie, ne-am întrebat, asemenea cititorilor noştri, cum arată străzile respective după ploaie.

Astăzi, 10 mai 2020, suntem în măsură să ne răspundem şi să vă răspundem. În imaginile următoare regăsim starea străzii Pamfil Şeicaru din cartierul Tineretului în data de 6 mai 2020, după ploaie şi după patru ani de administraţie PSD.

 

 

error: Content is protected !!