Policlinica Tecuci în degradare avansată. Au fost uitate promisiunile de modernizare – Foto

 

Astăzi, 16 iunie 2020, se poate spune că la Tecuci, şi nu numai, actualul primar a intrat de zece zile în mandatul altui primar. Nu se ştie al cui mandat, vom afla abia la alegerile locale din 27 septembrie.

Hurdubae continuă odele adresate Spitalului, de data aceasta cu o înregistrare video, despre care, asemenea panourilor instalate, nu ştim câţi bani ne-a costat.

O metodă mai eficientă de a mulţumi sistemului sanitar tecucean ar fi fost reabilitarea clădirilor, cum ar fi cea a Policlinicii care este măcinată de timp.

Clădirea Policlinicii tecucene, asemenea multora dintre edificiile municipalităţii, a ajuns pradă intemperiilor care muşcă puţin câte puţin din tencuială. Pereţii exteriori sunt măcinaţi şi dacă această măcinare a betonului pătrunde mai adânc se poate ajunge la structura de rezistenţă a clădirii. Dacă a ajuns la structura de rezistenţă, poţi demola clădirea, că nu mai prezintă siguranţă. Chiar dacă are geamuri de termopan.

Pentru ca tacâmul să fie complet, în jurul Policlinicii mai descoperim gunoi, ierburi cât casa, precum şi un acoperiş din care cad cărămizile.

Reabilitarea Policlinicii ar fi fost o investiţie ideală pentru a mulţumi sistemului sanitar din Tecuci. Dar unii, nu dăm nume, au ales calea panourilor şi a clipurilor video.

 

Policlinica Tecuci – iunie 2020

39 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

One thought on “Policlinica Tecuci în degradare avansată. Au fost uitate promisiunile de modernizare – Foto

  1. Policlinica necesita urgent lucrari de restaurare! Poate, daca toate cadrele medicale s-ar uni intr-o cerere catre primarie, s-ar mai putea grabi deciziile si lucrarile inaintea sezonului rece. S-ar putea realiza o licitatie publica pentru a alege o firma de constructii avizata. Nu stiu cum se desfasoara activitatea medicala intr-o cladire care nu inspira siguranta, in primul rand!
    Cat ar mai putea rezista cladirea policlinicii in conditiile actuale!? Sau, ce se asteapta pentru demararea lucrarilor? Doamne fereste, un accident?…
    Arata deplorabil si din exterior si din interior, iar problema persista de cel putin 5 ani. Probabil exista fonduri alocate si pentru aceasta cladire de interes pentru tecuceni si comunele invecinate, prevazute anual din banul tecuceanului, asa-i?

Comments are closed.