Pe facebook suntem zmei. În realitate cade casa pe noi

 

Nu ştim la ce foloseşte fandoseala administrativă a primarului în exerciţiu, când clădiri aflate la o aruncătură de băţ de Primăria Tecuci mai au puţin şi se dărâmă. Pe facebook suntem zmei administrativi, dar în realitate cade casa pe noi. Este vorba despre Casa de cultură Tecuci.

Intrarea în clădirea Casei de cultură Tecuci este străjuită de câţiva ani de panouri imense, mai precis patru panouri şi un banner.

 Un om gospodar ar fi strâns banii daţi pe cele patru cadre metalice, pe mash-uri şi pe banner. Un om gospodar ar fi cumpărat din aceşti bani un sac de ipsos, altul de ciment, adeziv şi restul de materiale necesare pentru a repara tencuiala căzută. La urmă ar fi rămas şi cu bani, dar şi cu intrarea în clădire renovată.

Din fericire, mai sunt câteva zile, până pe 27 septembrie, când vom alege un om gospodar. Cu zmeii de pe facebook ne-am convins.  

 

 

One thought on “Pe facebook suntem zmei. În realitate cade casa pe noi”

  1. Nu e singura clădire gata să se prăbușească. Mai este și biblioteca, fostul cinematograf, fosta clădirea a Camerei de Comerț, clădirea care a adăpostit Casa de ajutor reciproc a pensionarilor etc. Practic toate clădirile din centrul orașului se găsesc la un pas de demolare.

Comments are closed.

error: Content is protected !!