Caz de coronavirus la Poliția municipală

 

O angajată, personal civil, de la Ordine Publică, din cadrul Poliţiei municipale Tecuci a fost diagnosticată cu Covid-19. Joi, femeia a fost transferată la un spital din Galați.

Un alt polițist, agent la Poliția Tecuci, a fost trimis în izolare la domiciliu, după ce soția sa a fost confirmată cu Covid-19.

Direcția de Sănătate Publică face anchetă epidemiologică la Poliția Municipiului Tecuci pentru a stabili cu câți polițiști a intrat în contact angajata de la Ordine Publică, testată pozitiv, dar și care este sursa infectării.

Vineri, la o zi după ce angajata Biroului de Ordine a fost testată pozitiv, toți colegii săi erau la serviciu, deși ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu.

Se pare că angajata diagnosticată cu Covid-19 a fost într-o excursie, în urmă cu aproape două săptămâni, împreună cu mai mulți colegi și soții acestora. Printre aceștia, șeful Biroului Ordine Publică Tecuci, șeful Biroului Poliției Rutiere Tecuci, un polițist de la Liești, alți polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Tecuci.

În aceeași excursie au mai fost angajați ISU, MApN, de la Judecătoria Tecuci și executori judecătorești. Unul dintre executori a desfășurat vineri o acțiune comună cu jandarmii din Tecuci.

 

sursa: Pro Fm

error: Content is protected !!