Tecuci, file de poveste – Foto

 

A trecut starea de urgență, iar restricţiile s-au relaxat. Populația și-a reluat cursul normal al vieții, după aproape trei luni de izolare, ieșiri cu formulare, etc. În acest timp, eram anunțați online de conducerea administrației că se lucrează și se fac multe în târgul nostru.

Speram cu toții ca la ieșirea din starea de urgenţă să ne trezim că edilii urbei au dispus să fim uluiți de realizările efectuate, dat fiind faptul că timpul a fost favorabil lucrărilor iar statul în casă al cetățenilor era un bun prilej de acaparare a străzilor pentru lucrări.

 Din păcate, Tecuciul arată astăzi, 22 iunie, mai inestetic decât îl știam, gropile sunt tot acolo, ba s-au și înmulțit, iar pe unele porțiuni de drum este imposibil să te deplasezi atât ca pieton cât și conducător auto.

Dacă mai vin câteva ploi, în acest Cod Portocaliu în care suntem, tecucenii vor fi nevoiți să apeleze iarăși la cizme de cauciuc și eventual niște bărcuțe.

Cu mulțumirile de rigoare adresate alaiului administrativ aflat în fruntea Primăriei, vă prezentăm un set de fotografii făcute duminică seara pe diferite străzi ale municipiului. Este vorba despre străzile Bobâlna, Matei Basarab, Ion Petrovici, Alecu Russo şi Bdul Victoriei.

 

Străzi Tecuci – 21 iunie 2020

96 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

error: Content is protected !!