Brăhășești: Au atacat un pădurar și i-au luat arma

 

Astăzi, 26 iunie, la ora 6, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat de 30 de ani, pădurar la Ocolul Silvic Tecuci.

Păduratul reclama faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe fondul forestier aparținând comunei Brăhășești, ar fi surprins doi bărbați care sustrăgeau material lemnos. Încercând să-i oprească ar fi tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar cei doi l-ar fi atacat, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului, și sustrăgându-i arma din dotare.

La scurt timp după sesizare, în urma activităților investigative, polițiștii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor. Aceștia sunt doi bărbați în vârstă de 50 și 23 de ani, ambii din comuna Brăhășești. La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, polițiștii au găsit și arma sustrasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.