George Stângă: „Specula politică pe marginea măsurilor de relaxare este cinism”

 

Prin propaganda obișnuită, PSD pune în pericol viețile oamenilor și toate eforturile făcute până acum de a ține virusul sub control

Românii au făcut sacrificii importante în aceste luni în care țara noastră s-a confruntat cu pericolul COVID-19. În vreme ce românii și autoritățile centrale au depus eforturi pentru a trece cu bine de această perioadă, PSD a negat pericolul infectării, încercând să minimalizeze riscul și consecințele sale.

Ultimele zile ne-au arătat că în mai multe zone din țară, inclusiv în județul Galați, izbucnesc focare de infectare cu COVID-19. Cu toate acestea, iresponsabilii din PSD duc o campanie de dezinformare cu privire la cifrele prezentate de Guvernul României și de instituțiile abilitate.

Realitatea e una cruntă și arată lipsa de responsabilitate a PSD: urmașii lui Dragnea zădărnicesc munca infernală depusă de medici împotriva răspândirii virusului.

Trag un semnal de alarmă și atrag atenția că, așa cum specialiștii arată, pericolul nu a trecut și nu putem să ne relaxăm încă! Valul de îmbolnăviri continuă pe o pantă ascendentă.

Îi rog pe gălățeni să nu pice în capcana propagandei roșii și să fie atenți și să asculte doar datele oficiale raportate de Guvernul României. Campaniile mincinoase ale PSD au doar scop pur electoral, iar repercusiunile, din păcate, le vom suporta noi toți, nu cei care propagă minciuni!

Nu voi fi de acord niciun moment ca PSD să politizeze cu forța măsurile luate de autorități. Mai mult, țin să le semnalez celor de la PSD că specula politică pe marginea măsurilor de relaxare și a prelungirii stării de alertă este o conduită de un cinism care nu are precedent în România. Acest comportament ce caracterizează PSD, în ultima perioadă, este dăunător sănătății cetățenilor și nu-l vom tolera.

În pofida tuturor acestor obstacole iresponsabile ale PSD, Guvernul PNL are datoria de a gestiona o criză fără precedent cu care se confruntă România, are datoria de a continua munca în folosul și în beneficiul românilor.

Pentru noi este important să apărăm viața și sănătatea cetățenilor.

PNL a dat dovadă de responsabilitate în toată această perioadă, iar la fel vom continua să acționăm ca să trecem cu bine peste acest moment critic, atât din punct de vedere sanitar, cât și din punct de vedere social și economic.

 

Senator George Stângă

 

error: Content is protected !!