Talentata interpretă tecuceană Angela Bîtlan, la Pro Tv – Video

 

După ce în urmă cu 5-6 ani o urmăream, cu mari emoții, în fiecare vineri seara la Prima TV, în cadrul emisiunii „M-a făcut mama artist”, prezentată de Andreea Raicu, pe eleva pe atunci la CNCH Tecuci, Angela Bâtlan, aceasta ajungând până în finală, iată că, în seara zilei de 18 iulie 2020, la emisiunea de la Pro Tv, „Falsez pentru tine”, ne-am reîntâlnit, acum, cu profesoara Angela Bîtlan.

A fost o emisiune distractivă, instructivă și plină de învățăminte. Prezentator a fost popularul artist Mihai Bobonete, invitat special apreciatul interpret de valoare internațională Damian Drăghici iar pe post de juraţi-consilieri au fost: Monica Anghel, Anna Lesko, George Anfreescu – Gojna și Răzvan Fodor.

Au participat 8 interpreți, iar când i-a venit prima dată rândul, Angela a prezentat un fragment din nemuritoarea piesă „Ani de liceu”, întreg juriul ridicându-se în picioare pentru a o aprecia. Apoi, Angela a fost  și la această emisiune la un pas de a intra în finală, fiind eliminată precum la fotbal, în ultima fază. Totusi, ea a prezentat o piesă foarte frumoasă și excelent interpretată, ridicând din nou juriul în picioare, primind cele mai multe aprecieri de la Damian Drăghici.

Concursul a fost câștigat însă de concurenta Mirela dar, cel putin pentru mine, Angela a fost adevărata câștigătoare.

Viața își urmează în continuare cursul și, parafrazând titlul unui film românesc, „Angela merge mai departe”! Felicitări și mult succes în continuare!

 

Iancu Aizic