Tecuci: Administraţia se ruşinează cu sumele cheltuite

 

Cu două luni înainte de alegerile locale, devine tot mai evident că administraţia PSD din Tecuci se ruşinează cu propriile cheltuieli. Altă explicaţie nu există pentru faptul că invocă fel de fel de pretexte pentru a nu dezvălui sumele cheltuite, iar atunci când condiţiile sunt îndeplinite tot nu este comunicată suma contractului.

Mai avem de aşteptat două luni şi apoi vom putea vedea adevărata faţă a dezastrului financiar făcut de PSD la Tecuci. Aceasta dacă alegem primarul potrivit, fiindcă este evident că Hurdubae nu va sufla o vorbuliţă dacă ar fi să iasă din nou.

Vom afla cât s-a cheltuit, şi pe ce, doar dacă îi trimitem acasă, mai ales că pentru cei aduşi să gestioneze banii tecucenilor acasă înseamnă Galaţi, Focşani sau Huşi.

Maşinăria de voturi a lui Grosu nu poate hotărî soarta oraşului la nesfârşit, o dată şi o dată trebuie să dea rateuri. Iar cel mai bun moment să se întâmple ar fi în toamnă, atunci când îi vom trimite în şomaj.

 

2 thoughts on “Tecuci: Administraţia se ruşinează cu sumele cheltuite

  1. Păi cum să nu se rușineze când o ,,jucărie” folosită la măturatul trotuarelor (le puteți vedea în parcarea din fața primăriei) costă cât un elicopter cu două locuri, iar un contract de dezinsecție aeriană cât 15 % din c/v elicopterului. Am impresia că inspectorii de la Curtea de Conturi sunt pe post de mumii. Cum poți să accepți asemenea cheltuieli?

    1. Deci pentru mașinile astea au făcut împrumutul de 8 miliarde (la solicitarea C.U.P.), primarul Hurdubae și consilierii PSD. Cum tecucenii nu au nevoie de astfel de utilaje, la prețuri de 10 ori mai mari față de cele reale, sperăm ca instanța să îi oblige pe cei care au aprobat aceste cheltuieli să restutie banii.

Comments are closed.