Alte trei zile de sterilizare a câinilor și pisicilor la Tecuci

 

O altă campanile de sterilizări gratuite a animalelor de companie va avea loc în perioada 31 iulie-2 august 2020. Această campanile continuă deoarece în cea derulată la începutul acestei luni nu s-a reușit acoperirea tuturor cerințelor, fiind sterilizate un număr de 138 animale.

Așadar, vor fi trei zile de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, derularea acțiunii având loc tot în incinta Oborului din Tecuci.

Programarea se va face doar prin mesaj telefonic, la numărul 0768.317.339, specificând numele dv. și rasa animăluțului.

Având în vedere faptul că aceste campanii se realizează de companii străine, venind și contribuind la buna desfășurare a evenimentului, sunt implicate și sume de bani care nu sunt prevăzute de cei care sterilizează, respectiv saci menajeri, plată utilități consumate la Obor, scutece pentru animăluțe, cazare și masă lucrătorilor, şerveţele umede, dezinfectanţi, etc.

Cunoscându-se și faptul că o sterilizare la un animăluț costă între 100-200 lei, ar fi bine ca proprietarii  animalelor ce urmează a fi sterilizate sau oamenii cu posibilități din oraș, să contribuie la ajutorarea echipei pentru a dispune de tot necesarul. Fiecare sumă, oricât de mică, se poate efectua în „cutia donațiilor” ce va fi instalată la intrarea locației de efectuarea sterilizărilor.

În plus, Simona Wrinn, sufletul acestei acțiuni, precizează că este nevoie de câteva umbrele de soare mai mărișoare pe parcursul celor trei zile, pentru a se sta la adăpost, iar persoanele care vor să se implice ca voluntari în această acțiune sunt binevenite!