O imagine cât un întreg mandat: Ierburi cât casa şi gunoi aruncat la întâmplare

 

A existat o vreme când Tecuciul a căpătat avânt, atât din punct de vedere cultural cât şi al transformărilor care aveau menirea de a aduce municipiul nostru la standarde europene.

Acest lucru nu a fost pe placul multora, care îşi vedeau ameninţate strădaniile de a se conecta la bugetul local şi implicit la banii tecucenilor. A urmat o campanie asiduă prin care toate realizările fostului primar au fost şterse cu buretele iar tecucenilor le-au fost inoculate minciuni şi dezinformări. La manipularea tecucenilor şi-au dat mâna tot aparatul pesedist de la acea vreme, dar şi cei care sperau, într-un fel sau altul, să obţină ceva, cumva.

Astăzi, 4 august 2020, după mai mult de patru ani de la faptele reprobabile la care s-au dedat toţi cei pe care îi vedem acum bine înfipţi în administraţia tecuceană, municipiul nostru şi-a pierdut din strălucirea de odinioară.

Imaginile surprinse de o cititoare în apropierea Gării de Sud sunt reprezentative pentru mandatul actualei administraţii: ierburi cât casa şi gunoi aruncat la întâmplare. Astfel de imagini pot fi regăsite peste tot în municipiul Tecuci.

Înainte, astfel de probleme erau rezolvate cu beneficiarii ajutorului social, acum nu mai vezi unul. Se pare că asistaţii sociali au fost lăsaţi la vatră, astfel încât alegerile din toamnă să îi găsească odihniţi.  

 

 

One thought on “O imagine cât un întreg mandat: Ierburi cât casa şi gunoi aruncat la întâmplare

Comments are closed.