Rectificarea bugetului local: Sume solicitate pentru întreţinerea străzilor din municipiu

 

În şedinţa Consiliului local, programată în această săptămână, la mapa consilierilor se află şi proiectul privind Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al UAT municipiul Tecuci.

Biroul de întreţinere mecanizată solicită alocarea sumei de 100.000 lei, pentru achiziţionarea de vopsea pentru marcaj rutier, microbile reflectorizante şi diluant, precum şi suma de 35.000 lei pentru achiziţionarea a 100 de indicatoare rutiere de diferite modele, a unor componente şi echipamente pentru reparaţia a 10 semafoare.

Pe de altă parte, Biroul de investiţii cere alocarea sumei de 100.000 lei, pentru achiziţionarea de detergent stradal necesar igienizării, dezinfectării şi degresării străzilor, canalizărilor şi a geigerelor din municipiul Tecuci.

Exceptând indicatoarele rutiere, sumele solicitate nu pot fi cheltuite pe străzile pe care de patru ani se tot construieşte fără să se vadă un rezultat. Nici pe străzile proaspăt desfundate pentru a-i face pe contribuabili să creadă că se construieşte.

 

error: Content is protected !!