Soarta tinerilor tecuceni hotărâtă în CL. Vor primi terenuri într-o zonă cu risc hidrologic

 

Situaţia terenurilor de la fostele unităţi militare a fost în ultimii ani motiv de dispută între opoziţia tecuceană şi primarul municipiului Tecuci.

Opoziţia, prin vocea liderului PNL Lucian Costin, a solicitat ca terenurile de la unităţile militare să fie atribuite tinerilor tecuceni conform Legii 15/2003, în loturi de 300 mp. Primarul municipiului a ţinut morţiş să vândă aceste terenuri, lucru care se va întâmpla în continuare cu sprijinul consilierilor locali PSD, dar şi al celor de la ALDE şi UNPR.

 După ce le-a fost refuzat dreptul de a-şi construi o casă în partea de Nord-Vest a municipiului, administraţia PSD le pregăteşte tinerilor terenuri în partea de Sud-Est, mai precis între cele două diguri ale Bârladului.

Proiectul va fi supus votului în şedinţa Consiliului local Tecuci, programată  joi, 13 august.

 E drept că terenurile sunt atribuite cu titlu gratuit, însă este o zonă cu risc hidrologic ridicat, iar tinerii tecuceni merită ceva mai bun, chiar şi pentru simplu fapt că sunt născuţi şi crescuţi aici, lucru dus adesea în derizoriu de către cei parveniţi, care au impresia că ştiu mai bine decât noi unde ar trebui să ne facem casă pe pământul strămoşesc.

 

 

2 thoughts on “Soarta tinerilor tecuceni hotărâtă în CL. Vor primi terenuri într-o zonă cu risc hidrologic

  1. Eu am o propunere: primarul și consilierii PSD, ALDE și UNPR să-și cedeze casele tinerilor și să-și facă ei locuințe între cele două diguri.

  2. Între cele doua diguri se afla cartierul Cuza-Vodă, care cartier este construit de mult, și care chiar nu știu dacă a fost inundat vreodată…. Bine ca se dau locuri și acolo…. Numai sa se dea

Comments are closed.