Şedinţa CL: Trei proiecte scoase de pe ordinea de zi. Întrebări fără răspuns. Jigniri

 

Joi, 13 august, în mediul online s-a desfăşurat şedinţa ordinară a Consiliului local Tecuci, având pe ordinea de zi 18 proiecte de hotărâre.

Astăzi, 15 august, a fost publicată înregistrarea şedinţei. Ţinând cont de lungimea înregistrării, dar şi de minuta şedinţei în care se precizează că aceasta s-a încheiat la ora 15.55, se poate spune ori că şedinţa a început la ora 14.30, ori că din înregistrare a fost tăiată jumătate de oră.

La începutul şedinţei, au fost retrase de pe ordinea de zi proiectele privind înfrăţirea UAT Tecuci cu UTA Găgăuzia, precum şi proiectul privind revocarea proceselor-verbale de atribuire în folosință gratuită și respectiv retragerea dreptului de folosință a unor terenuri atribuite în baza Legii nr. 115/2003.

Numărul 15 de pe ordinea a iscat discuţii aprinse, asupra cărora vom reveni mai pe larg. În cele din urmă şi acest proiect, privind aprobarea prețurilor de vânzare pentru locuințele ANL 1, a fost retras.

Toate cele 15 proiecte rămase pe ordinea de zi au trecut, proiectul privind vânzarea terenului de 10.286 mp de la unitatea militară având votul consilierilor locali PSD, UNPR şi ALDE.

În debutul şedinţei, consilierul PMP a dorit să afle cum au fost trecute pe ordinea de zi fără avizul Comisiei nr. 2 proiectele din şedinţa precedentă. A fost invitat să afle răspunsul de la secretarul UAT, după şedinţă.

La ultimul proiect, un consilier PNL a dorit să afle cine este dl. Ursu, noul reprezentant al UAT la Societatea Administrarea Cimitirelor şi a Spaţiilor Verzi. Nici acesta nu a primit răspuns.

Pe parcursul şedinţei, primarul Tecuciului, care la aceste întruniri are calitatea de invitat, şi-a permis să îşi jignească contracandidaţii la fotoliul de primar, lucru care nu este o noutate, dar care, în absenţa celor lezaţi, este o dovadă de reală bărbăţie.

 

One thought on “Şedinţa CL: Trei proiecte scoase de pe ordinea de zi. Întrebări fără răspuns. Jigniri

  1. În momentul in care primarul lua cuvântul (in mod ilegal) trebuia sa fie buruiat de consilieri (huiduieli, tipete, zgomote etc.) pentru a fi împiedicat să vorbească. Nu e timpul pierdut. Mai poate fi trimis în judecată și condamnat.

Comments are closed.