Tecuci: ALDE a ajuns la finalul listei după ce mai mulţi candidaţi au părăsit partidul

 

În şedinţa Consiliului local Tecuci programată luni, primul proiect se referă la validarea mandatului pentru un consilier local ALDE.

După ce în anul 2016 ALDE Tecuci dădea asigurări tecucenilor că este un continuator sau o alternativă a ideilor liberale, până la urmă s-a dovedit că în Consiliul local a fost remorca PSD. Din fericire pentru tecuceni, a fost o remorcă cu o singură roată, unul dintre consilierii locali rămânând fidel valorilor liberale, motiv pentru care a fost exclus din partid şi din Consiliul local.

Referitor la înlocuirea consilierului local, ALDE vine cu o nouă propunere. Noul consilier local se afla la numărul 17 pe lista cu care ALDE a defilat în 2016.

Într-o adresă transmisă către UAT Tecuci, organizaţia judeţeană ALDE Galaţi face precizarea că supleanţii aflaţi la poziţiile nr. 5 – 16 pe lista de candidaţi pentru Consiliul local, la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, nu mai sunt membri ai acestui partid.

În condiţiile în care mulţi membri de valoare ai partidului au părăsit acestă formaţiune, după ce s-au convins de politica duplicitară practicată, ar trebui să aflăm pe cine mai reprezintă ALDE Tecuci. Noroc că a mai rămas doar o lună, că li s-a epuizat lista de consilieri.