Bătaie de joc la adresa tecucenilor: Trebuie să fii inginer de drumuri pentru a aprecia calitatea proastă a lucrărilor

 

Despre calitatea proastă a lucrărilor efectuate de administraţia Hurdubae la Tecuci se vorbeşte de câţiva ani, fără ca municipalitatea să adopte o poziţie oficială faţă de această bătaie de joc la adresa contribuabililor tecuceni.

Ieri, 26 august, în cadrul emisiunii Atenţie maximă, realizatorul de programe de la Radio Tecuci a relatat poziţia primarului Hurdubae faţă de calitatea proastă a lucrărilor.

 „E cineva inginer de drumuri ca să aprecieze proasta calitate a lucrărilor?”, a întrebat Hurdubae, în faţa acuzelor care vin din toate părţile.

Vă invităm să privim împreună cum arată după un an Bulevardul Victoriei din Tecuci. Nu o să vă spunem că nu au fost respectaţi parametrii proiectului, fiindcă o să ne trezim din nou cu telefoane de la colaboratorii primarului în exerciţiu care o să ne întrebe ce înseamnă parametri, sau de unde ştim noi ce prevede proiectul.

Vă vom spune doar că lucrările au fost făcute de mântuială. Nu trebuie neapărat să fim „ingineri de drumuri” ca să constatăm acest lucru, calitatea de plătitori de taxe şi impozite la Tecuci este de ajuns.