Tecuci: Probleme şi soluţii – Lucian Costin la Radio Tecuci, vineri, 4 septembrie, de la ora 17

 

Vineri, 28 august, preşedintele PNL Tecuci – Lucian Costin a fost prezent în mediul online pentru o nouă discuţie live despre problemele Tecuciului, dar și despre soluțiile acestor probleme.

Cu această ocazie a fost luată în discuţie siguranţa cetăţenilor care locuiesc în municipiul Tecuci, precum şi modalităţi de descurajare a infracţiunilor.

Un sondaj desfăşurat în timp real privitor la activitatea Poliţiei locale Tecuci a scos la iveală faptul că 80 % dintre participanţi sunt nemulţumiţi de activitatea acesteia.

Au fost luate în discuţie demersurile făcute pentru ca persoanele cu dizabilităţi să nu se mai deplaseze la Galaţi, urmând ca în cazul acestora Comisia să se deplaseze la Tecuci. S-a discutat despre transportul public, despre sistemul public de iluminat, despre proiectele abandonate privind modernizarea Parcului Carol I, despre lucrările de proastă calitate executate în actualul mandat, despre demersurile făcute pentru ca tecucenii să aibă un transport civilizat.

„Am făcut o adresă către primarul municipiului Tecuci în urmă cu doi ani şi jumătate în care i-am propus să facem staţiile de autobuz din Tecuci după modelul din Galaţi. Acolo, una dintre firmele pe care o administrez a intrat în parteneriat cu administraţia locală şi am făcut patru staţii gratuit pentru municipalitatea din Galaţi. Pe acelaşi principiu, am venit către Primărie şi i-am spus domnului primar să facem staţii pentru creşterea confortului tecucenilor. Din păcate, m-am trezit cu un refuz. Acesta este motivul pentru care astăzi nu avem staţii de autobuz în Tecuci, am şi dovada faptului că am trimis acel email, am avut şi câteva întâlniri pe această temă. Din păcate, domnul primar nu a dorit să avem un transport civilizat, unde oamenii să poată să se adăpostească de intemperii”, a precizat, printre altele, Lucian Costin.   

Vineri, 4 septembrie 2020, de la ora 17, Lucian Costin va fi prezent în studioul Radio Tecuci pentru o altă discuţie despre problemele municipiului şi soluţiile avute în vedere.