Uite şedinţa, nu e şedinţa!

 

Joi, 3 septembrie 2020, Tecuci. În urmă cu trei zile, mai precis în data de 31 august, Consiliul local s-a întrunit în şedinţă ordinară pentru a aproba o serie de proiecte care nu suferă amânare, cum ar fi acordarea de terenuri tinerilor care au depus cerere în luna august din acest an, tineri care peste numai câteva zile trebuie să îşi exprime votul.

Toate proiectele care au fost la mapa consilierilor locali au fost aprobate, după cum ne încredinţează minuta şedinţei publicată pe site-ul Primăriei Tecuci.

Din păcate, înregistrarea şedinţei nu este încă disponibilă, deşi au trecut trei zile de când aceasta a avut loc. În spiritul unei administraţii transparente, se pare că au tăiat atât de mult din înregistrare încât până la urmă a mai rămas doar genericul.

 

One thought on “Uite şedinţa, nu e şedinţa!”

  1. Sa ma bata Dumnezeu dacă nu e cea mai tare administrație întâlnită. Pai fiul meu are dosar depus din 2012,si ba nu era una, ba nu era alta, ideea este ca oricum nu s-a rezolvat nimic. Acum, dacă cei cu cereri depuse în august 2020 au primit aprobare înseamnă că s-a schimbat ceva….. Nu știu dacă în rău sau în bine

Comments are closed.

error: Content is protected !!