Cazuri sesizate la 112 preluate de către jandarmi

 

De la începutul lunii septembrie, jandarmii gălățeni au răspuns la șase apeluri preluate prin 112. Faptele sesizate au fost diverse, de la injurii la tulburarea ordinii și liniștii publice sau muzică dată la intensitate maximă.

Pe timpul misiunilor de ordine publică, jandarmii au intervenit la șase apeluri 112 pentru care au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.500 lei.

În trei cazuri, părinții au fost sancționați contravențional pentru nesupravegherea minorului deoarece, la ora 23, copiii acestora și alte trei persoane majore au fost surprinși de către jandarmi în timp ce înjurau locatarii unui bloc, care le atrăseseră atenția asupra vocabularului folosit.

De asemenea, au fost înregistrate situații în care s-a intervenit pentru sancționarea unui tânăr care a amenințat cu acte de violență și a adresat injurii personalului medical sau al ambulanței, iar într-un alt caz, asupra unui bărbat care a împiedicat forțele de ordine să își îndeplinească atribuțiile prevăzute de lege.

Jandarmii gălățeni au aplicat sancțiuni și unor persoane care, la ore târzii în noapte, au ascultat muzică la intensitate mare, deranjând vecinii din bloc.

 

error: Content is protected !!